[#JoinOurTeam partea 3] 2 „ingrediente” simple care iti fac oamenii sa performeze

03.07.2018 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



Scriu acest articol pentru ca primesc mesaje de la multi antreprenori care imi cer reteta succesului in afaceri. Sincer, mi-as dori sa o cunosc...


Chiar as vrea sa existe o reteta standard care sa garanteze succesul pentru orice tip de firma, in orice industrie, dar inca nu am gasit-o. Daca o descoperi inaintea mea, te rog sa-mi scrii un mesaj. Sunt chiar curios.


Cunosc in schimb 2 ingrediente pe care ar fi bine sa le pui atunci cand iti faci tu reteta proprie pentru ca firma ta sa aiba vanzari mai mari, cifra de afaceri in crestere, reputatie si clienti multumiti.



Citeste mai mult

[#JoinOurTeam partea 2] 5 motive ca sa nu mai fii manager in firma ta

01.07.2018 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



In articolul trecut iti spuneam ca „m-am concediat” din firma mea. Mai exact, am hotarat sa deleg catre echipa mea toate sarcinile de manager ca sa ma ocup de ceea ce stiu sa fac mai bine: sa fiu speaker, autor si antreprenor.
Poate ca si tu iti doresti sa castigi mai mult timp liber si sa NU petreci ore intregi la birou cu mailuri, telefoane si sarcini de rutina pe care ar putea sa le faca altii.
In articolul de azi o sa iti dau 5 motive sa dai mai departe puterea de decizie din compania ta. Inainte sa mergem mai departe, te rog sa citesti articolul pana la final pentru ca am de facut un anunt important. :)


Citeste mai mult

[#JoinOurTeam] M-am „CONCEDIAT” din firma, dar angajez 5 oameni

29.06.2018 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



Anul trecut, in 2017, am luat o decizie radicala. „M-am dat afara” singur din firma.
Cum s-a intamplat? Haide sa-ti povestesc!
Intr-o zi, Lorand Antreprenorul (L.A.) l-a chemat in birou pe Lorand Managerul (L.M.) si i-a spus asa: „te rog sa-ti iei lucrurile din biroul tau de manager. De astazi esti liber.”


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Ligia Tomoiaga

23.02.2018 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



Te salut,
Ma bucur sa revin cu un nou epiod De vorba cu echipa mea in care te invit in culisele echipei LSS. Astazi te invit sa cunosti un om cald si pentru care profesionalismul de fiecare zi inseamna sa fie alaturi de clientii nostri. Mi-e greu sa mi-o imaginez pe Ligia intr-o alta functie decat cea de Customer Care Specialist. Sunt convins ca si-a gasit vocatia, dovada fiind sutele de mesaje primite de la clienti care multumeau pentru profesionalismul si caldura cu care au fost tratati de Ligia.
Hai sa descoperim impreuna ce inseamna empatia si comunicarea eficienta pentru un Customer Care Specialist excelent.


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Simina Porosnicu

15.10.2017 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea




Te salut!


Ma bucur sa iti prezint un nou episod De vorba cu echipa mea. Simina e un om asumat. Dincolo de un un strateg excelent si specialist in marketing online, nu iti va fi greu sa observi ca ea traieste in concordanta cu valorile ei. Ca face ceea ce face cu o credinta solida si cu bucuria de a-si implini misiunea in aceasta lume.


Te invit sa o descoperi pe Simina prin ochii mei. :-)



Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea-Dacian Pascuta

05.03.2017 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea


 
 
 
 
 
Te salut!
Ma bucur sa revin cu un nou episod ,,De vorba cu echipa mea".
Astazi te invit sa il cunosti mai bine pe Dacian Pascuta - magician al cuvintelor, copywriter si un excelent strateg.
Probabil ai auzit despre drumul lui pe jos pe Camino del Norte (peste 700 km). Sau poate ai citit cartea ,,Inspiratie pe plus" la care am lucrat impreuna. Dacian este o combinatie frumoasa de creativitate si pragmatism.
Asa ca hai sa il descoperim impreuna.


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Adel

13.01.2017 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



Te salut!
Sunt entuziasmat sa revin cu primul episod ,,De vorba cu echipa mea" din 2017.
Adel e online marketer-ul nostru.
Dar duce online marketingul la un cu totul alt nivel. Pune mult suflet, e sincer si crede cu toata inima in frumusetea comunitatilor.
Am incercat sa ,,scot" de la el cele mai faine si bune informatii pe care sa le aplici si tu.


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Alex Iuonut

21.10.2016 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



 
Sunt recunoscator pentru echipa mea. :-)
Sunt oameni impreuna cu care am crescut profesional si personal,impartasim aceeasi viziune si planificam viitorul cot la cot.
Astazi ti-l prezint pe Alex cu care am avut placerea sa lucrez intr-una din companiile in care am fost asociat si care, de un an de zile, a decis sa se alature echipei Coaching4You.
Apreciez la el dedicarea, faptul ca intotdeauna vrea sa stie mai mult decat ii cere fisa postului, ca e orientat catre solutii si sistematizare.
De anul acesta e project manager-ul nostru - omul care face claritate in proiecte, creeaza strategii si seteaza targete.
Alex are niste lectii foarte faine de impartasit. Te invit sa le afli.


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Andreea Georgiu

26.08.2016 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea



Te salut!
 
E o adevarata placere si binecuvantare sa pot sa stau ,,de vorba cu echipa mea". Chiar daca lucram impreuna in fiecare zi, de multe ori putem sa fim tentati sa vedem numai profesionistul pe care il avem in fata, nu si omul si povestea sa de viata.
Astazi iti prezint povestea Andreei - om frumos si prietenos cu cifrele. :-) Andreea este al doilea membru al departamentului financiar cu care iti fac cunostinta.
Dincolo de constiinciozitatea cu care isi termina fiecare sarcina, Andreea face din contabilitate o adevarata pasiune si placere. Daca nu ai vazut inca un senior accountant care lucreaza cu un zambet sincer pe buze, vino sa stai o ora langa Andreea. Emana dragoste pentru meseria ei. :-)
Te-am facut curios?
Hai sa vedem ce are Andreea de spus. :-)


Citeste mai mult

De vorba cu echipa mea – Andra Szilagyi

04.07.2016 | De Lorand Soares Szasz | De vorba cu echipa mea


 

Te salut!
 
Bine te-am regasit la un nou episod din seria interviurilor De vorba cu echipa mea. Astazi iti fac cunostinta cu Andra Szilagyi, colega noastra optimista care se ocupa de departamentul de vanzari.
Inainte sa citesti intreg interviul, permite-mi sa iti spun cum am ajuns sa lucrez impreuna cu Andra. E  un excelent exemplu de vanzare facuta ca la carte. :-)
Desi nu aveam posturi libere (si eu ma mir ca erau perioade in care nu angajam, pentru ca acum tot timpul cautam oameni valorosi care sa intregeasca echipa), am primit un e-mail foarte dragut in care o tanara imi multumea pentru ceea ce fac pentru mediul antreprenorial si...imi spunea ca visul ei e sa lucreze cu mine si echipa mea. La final, se  semna simplu - Andra Szilagyi.
Tin minte si acum ca am ramas impresionat de modul simplu si sincer in care Andra ne-a abordat. In fine, sa nu mai lungesc povestea, am chemat-o la interviu fara sa stiu daca am un post pentru ea. Cert e ca din primele minute am stiut ca se potriveste viziunii noastre de business.
Te invit sa o cunosti si sa te ,,contamineze" cu energia si ambitia ei.


Citeste mai mult