Succesul made in Romania – Simon Maurer

12.10.2016 | De Lorand Soares Szasz | Succesul made in Romania



Te salut!
Bine ai revenit la un nou episod ,,Succesul made in Romania"!
Astazi iti prezint un om care a fost intotdeauna constient de valorile lui. Care a vazut oportunitati, dincolo de un sistem confuz si care a facut istorie in domeniul imobiliar romanesc.
Te invit sa cunosti un om frumos, cu o credinta puternica - Simon Maurer.


Citeste mai mult

Succesul made in Romania ep. 3 – Zoltan Veres

12.08.2016 | De Lorand Soares Szasz | Succesul made in Romania



Te salut!
Continuam seria de povesti de succes romanesti. :-)
Numai bune sa te inspire, sa te motiveze si sa iti imbogateasca cunostintele despre dezvoltare personala si profesionala. :-)
Succesul nu ar trebui sa fie un subiect dezbatut numai de reviste glossy. E in fiecare dintre noi, iar reusita depinde de cele mai multe ori de increderea in noi insine ca putem sa reusim.
Astazi iti fac cunostinta cu un om care a facut din armonia cu sine si cu cei din jur o misiune. Umple sali intregi  si reuseste sa ridice acele intrebari in fiecare dintre noi  care ne fac mai constienti. A inteles ca un business de succes e responsabil de ceea ce creeaza in jurul sau, asa ca a ales sa lupte pentru o lume mai constienta.
Despre cat de greu e sa lucrezi cu oamenii si in ce masura putem sa devenim constienti de reactiile noastre, aflam astazi in episodul 3 ,,Succesul made in Romania" de la Zoltan Veres, emotionalist, trainer si coach


Citeste mai mult

Succesul made in Romania episodul 2 – Victor Miron

08.07.2016 | De Lorand Soares Szasz | Succesul made in Romania



 
Te salut!
 
Ne intalnim din nou cu succesul. De data asta, cu un om care a facut din lectura un fenomen cool si care a reusit sa redea culturii stralucirea si magia pe care le merita cu prisosinta.
Victor Miron e omul care da cartile pe fata oriunde se afla. A creat o biblioteca pentru clientii din service-ul sau auto, a construit casute pentru carti in parcuri, a creat o biblioteca in aeroport, apare la nuntile oamenilor cu volume de poezii de dragoste, a facut o lume intreaga sa vorbeasca despre Cluj-Napoca dupa ce a demerat o campanie in care fiecare calator din autobuz care calatorea citind primea calatoria gratuit.
Iubeste atat de mult cartea, incat a facut din ea un instrument cu care schimba lumea din jurul lui.
Pe langa vietile schimbate de lectura, am ales sa povestim cu Victor ca sa te lasi si tu inspirat de succesul lui made in Romania. :-0
Pana la urma, o pasiune din liceu poate sa se materializeze intr-un succes rasunator, iar faptul ca sunt oameni ca el care au reusit sa faca asta, e inca o dovata ca, daca iti doresti, si tu poti.
Asculta interviul aici:


Citeste mai mult

Succesul made in Romania, episodul 1 – Vlad Placinta

10.06.2016 | De Lorand Soares Szasz | Succesul made in Romania


 

Te salut! :-)
Ai observat cat de sceptici suntem cateodata la succesul celor din jurul nostru?
Nu vreau sa generalizez, insa mi-ar placea sa punem succesul intr-o alta lumina. De ce? Pentru ca exista. E printre noi in fiecare zi, chiar daca uneori nu mai reusim sa vedem intreaga lui poveste, sacrificiile din spate sau motivatia cu adevarat puternica.
Despre succes s-au spus multe, insa daca mi-as dori sa las o singura idee despre acest subiect, e ca nu ar trebui sa fie un mar al discordiei, ci o sursa de motivatie.
Suntem inconjurati de oameni frumosi, cu motivatii puternice si rezultate de exceptie. Iti propun sa ii apreciem si sa invatam de la ei.
De ce sa facem asta?
Pentru ca fiecare dintre noi poate sa aiba succes. E adevarat, fiecare in felul sau propriu.
De-asta am inceput, impreuna cu colegii mei Adel si Heidi un proiect nou - ,,Succesul made in Romania".
Am reusit sa cunosc in cei peste 7 ani de cariera romaneasca oameni minunati. Am lucrat cu ei, am impartasit idei, am colaborat si...m-am lasat inspirat de ei.
Asa ca vreau sa iti ofer si tie sansa sa le cunosti povestile de succes ca sa reusesti, dupa aceea, sa o construiesti pe a ta - unica si valoroasa.
Te invitam astazi la primul episod al acestei serii frumoase. Vei cunoaste ce inseamna sa oferi vietii o semnificatie si o menire, dar si cum succesul adevarat este simplu si altruist.
Povestea de astazi e a unui om care, dintr-un catun din inima Moldovei a cucerit o tara intreaga si a salvat zeci de vieti de copii.
Asa ca te invit cu drag sa ii descoperi povestea din interviul pe care i l-a luat colegul meu, Adel, lui Vlad Placinta, presedintele Asociatiei Salveaza o Inima.


Citeste mai mult