[GUEST POST – ALY MEDIA] 3 exemple de pagini care ne-au ajutat să vindem și să ne loializăm clienții în campaniile Upriserz

19.10.2020 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri


 

Te salut,
Probabil știi sau ai auzit deja de platforma Upriserz. Și probabil urmărești și campaniile pe care le facem. 
De cele mai multe ori avem pagini special pregătite cu oferte sau invitații. Pagini care ne ajută să comunicăm mai bine mesajele noastre și să ajungem mai ușor la publicul țintă. Paginile respective sunt numite landing page-uri (sau pagini de vânzare) de către specialiști. Astfel de pagini am folosit în Romania Rise Up, cât și pentru programul de loializare Upriserz - Ambasador. 


Citeste mai mult

5 pasi ca sa iti “vaccinezi” afacerea

19.08.2020 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



“Aveam 4 clienti mari si toti au pus pe pauza proiectele din cauza Covid!”
“Mi-au scazut vanzarile la 20% fata de perioada normala, inainte de Covid!”
“Dupa trecerea pandemiei, au inceput sa se miste lucrurile destul de bine, dar tot nu e cum a fost inainte!”
“Daca lucrurile continua asa, o sa intru in faliment!”
“Nu mai stiu ce sa fac si ce sa incerc, parca nimic nu mai functioneaza ca inainte!”
“Am avut luni bune pe timpul pandemiei, dar ma tem ca toata economia o sa fie afectata, ca un domino, si mai repede sau mai tarziu o sa imi scada si mie vanzarile.”


Citeste mai mult

Criza te face sa te intorci la esenta

19.05.2020 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



Am vazut in aceasta perioada a pandemiei firme care s-au reinventat, altele care au disparut si unele care au ramas, pur si simplu, blocate, fara sa stie cum sa reactioneze. 
In acest articol vreau sa abordez aceste 3 reactii din perspectiva marketingului. 


Citeste mai mult

[GUEST POST- Diana Crisan] Decizii in criza: panica sau oportunitate?

03.05.2020 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



Stiti deja foarte bine ca orice criza aduce in egala masura si oportunitati si pericole. Felul in care reactionam la criza defineste si felul in care iesim din ea. 
Am rugat-o pe Diana Crisan (probabil ca o stii deja de la ultimul articol publicat pe blog-ul meu sau pentru ca a lucrat cu mine 8 ani), sa ne sintetizeze intr-un articol super practic ce face diferenta intre cele doua categorii si de ce ambele categorii pot sa fie pierzatoare. 


Citeste mai mult

[GUEST POST- Diana Crisan] Management performant in situatii de criza

24.03.2020 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



Cand a aparut nebunia provocata de Corona Virus, am rugat-o pe Diana Crisan, cea care a condus firma mea timp de ani de zile prin cele mai bune momente ale firmei dar si prin cele mai dificile, sa fac o schita cu pasii pe care ar trebui sa ii faca un lider in aceasta perioada. 
Diana este consultant independent in acest moment si lucreaza cu antreprenori care au echipe intre 3 si 500 de persoane. 
Eu credeam ca o sa faca o schita, ea a scris un fel de manual. Ce urmeaza sa citesti, s-ar putea sa iti salveze afacerea in urmatoarea perioada.


Citeste mai mult

[Guest Post, Arhivatorul] Digitalizarea sau de ce ai nevoie de un birou cu Zero Hârtii?

29.11.2019 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



Deși trimitem zilnic foarte multe emailuri, pun pariu că nu știi că aproximativ 77% din documentele de afaceri sunt generate și gestionate în format electronic.
Conform unor statistici din America, prin digitalizarea proceselor de lucru și a documentelor tipărite se pot reduce cu peste 70% costurile de tipărire, transmitere și păstrarea documentelor. Aceeași statistică spune că aproximativ 7.5% din documente se pierd, iar circa 3% sunt păstrate în alte bibliorafturi decât ar trebui, iar în cazul în care documentele se pierd generează un cost suplimentar de refacere de aproximativ 220 de USD. 


Citeste mai mult

8 elemente cheie fara de care nu poti avea succes pe Amazon

25.11.2019 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



In ultimii ani am vazut zeci de persoane incepand o afacere pe Amazon. Eu la randul meu, am investit o suma considerabila intr-o astfel de afacere, care functioneaza si acum sub conducerea unei foste colege care intre timp a devenit asociata cu noi in afacere.
Insa, din pacate, am vazut si destul de multe persoane care au pierdut sume considerabile in aceasta incercare. 


Citeste mai mult

Ce au in comun cumparaturile si drogurile si de ce functioneaza Black Friday?

13.11.2019 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



De ani de zile vedem cum majoritatea firmelor fac reduceri fictive de Black Friday si dau tepe clientilor crescand preturile inainte de reduceri, si totusi fenomenul ia amploare. Asta pentru ca veniturile romanilor au crescut in ultimul timp (cresterea salariului minim), piata de comert on-line este in crestere, dar mai ales pentru ca in spatele campanilor de reduceri exista principii psihologice care declanseaza in noi acelasi sentiment ca drogurile (heroina si mai ales cocaina).


Citeste mai mult

Patru semne că ar trebui să îți crești prețul

15.10.2019 | De Lorand Soares Szasz | Consultanta in Afaceri



Stau cu laptopul în față de 20 de minute și mă gândesc la ce poveste de introducere să îți scriu. Ceva care să te impresioneze, poate să te facă chiar sensibil și deschis la sugestia de a crește prețul. :)


Citeste mai mult