Interviurile Love to Educate – Dan Isai (Salad Box) si Marcelus Suciu (Marty Restaurants)

10.11.2016 | De Lorand Soares Szasz | Interviurile Love To EducateTe salut,
Cand am ocazia sa invat de la antreprenori cu afaceri de succes, profit fara ezitare. :-)
Daca si pentru tine e la fel, te invit sa vezi acest interviu, in care i-am adus impreuna pe proprietarii Salad Box (Dan Isai) si Marty Restaurants (Marcelus Suciu), ca sa ne "dea din casa" recomandari valoroase de business.
Urmareste interviul aici:


Citeste mai mult

Interviurile Love to Educate – Jim Bagnola

22.05.2016 | De Lorand Soares Szasz | Interviurile Love To Educate 
 
Te salut,
 
Nu in urma cu mult timp, am invatat niste lectii foarte puternice despre leadership.
De fapt, le-am invatat chiar cand aveam nevoie de sfaturi noi pentru clientii mei care de multe ori se concentreaza foarte mult pe aspectele tehnice ale business-ului si se trezesc in faliment pentru ca au fost mai mult manageri, decat lideri.
L-am intalnit pe Jim Bagnola acum o luna de zile la Bizz.Club. Ce m-a cucerit la el a fost calitatea informatiei pe care o ofera si, mai mult decat atat, modul prietenos si deschis in care descrie leadershipul autentic.
M-a impresionat, incat, nici una, nici doua, i-am luat un interviu pe care il vei gasi mai jos si din care sunt sigur ca vei extrage informatii care te vor ajuta in business-ul tau.
Jim este un adevarat expert in leadership. A lucrat cu organizatii precum NATO, departamentul Fortelor Aeriene ale S.U.A sau Shell Oil si FBI.
Dupa discutia pe care am purtat-o cu el, am ramas cu numeroase lectii esentiale pentru afacerile mele, iar pe cateva dintre ele le-am aplicat chiar de a doua zi.
Te indemn sa urmaresti interviul cu o foaie si un pix in mana, pentru ca vei gasi cateva idei ,,de milioane"!
 

Daca vrei sa il vezi live pe Jim, va fi prezent luna aceasta in Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti. Afla mai multe aici: http://www.jimbagnola.ro/evenimente/leadership/
Sunt curios, care sunt top 3 idei pe care le vei implementa in business-ul tau? :-)
 
Lorand (care invata leadership) Soares Szasz
 


Citeste mai mult