Ask Lorand, episodul 2

17.12.2015 | De Lorand Soares Szasz | Ask Lorand


Am lansat episodul 2 din seria #AskLorand.
Te invit sa urmaresti acest video sau sa citesti raspunsurile pe care le-am dat la intrebarile de afaceri sau dezvoltare personala primite de la voi. :-)
[embed]https://youtu.be/1Xx0WMkmHrQ[/embed]


Citeste mai mult

Ask Lorand – episodul 1

28.10.2015 | De Lorand Soares Szasz | Ask Lorand


Te salut!
De astazi, comunicam mai usor!
Inaugurez o noua rubrica a blogului lorand.biz - Ask Lorand.
Practic, voi aduna timp de o luna toate intrebarile care mi se adreseaza pe Facebook cu #AskLorand si le voi alege pe cele mai  bune, la care voi raspunde intr-un clip video.
De ce fac asta?
In primul rand, trebuie sa recunosc ca nu mai faceam fata intrebarilor care veneau pe Facebook, mail, LinkedIn, Twitter etc. Sunt multe probleme de business, intrebari legate de cresterea profesionala si dezvoltarea personala.
Insa pentru mine este foarte important sa mentin vie legatura cu voi, cei care ma urmariti si sa va ajut cu sfaturi in problemele pe care le aveti, asa ca am gasit cea mai buna metoda ca sa raspund in mod organizat intrebarilor voastre! :-)
In al doilea rand, am observat ca multe intrebari se repeta, adica antreprenorii se confrunta cu situatii similare. Asadar, prin aceasta serie video sper ca vei gasi raspunsurile mai usor si eficient, de cate ori ai nevoie.
Recunosc, sunt entuziasmat. De fapt, atat de entuziasmat ca nu ma mai opream din vorbit la filmari. :-))
Vezi mai jos raspunsurile pe care le-am dat primelor intrebari:
 


Citeste mai mult