Interviurile Love To Educate – Jack Canfield

07.04.2016 | De Lorand Soares Szasz | Interviurile Love To Educate



 
Te salut,
 
Am lucrat la o noua rubrica a blogului in ultima perioada. Mi-am dat seama ca trebuie sa ofer informatie valoroasa accesibila unei comunitati atat de active.  :-)
Asa ca am pornit de la sloganul meu Love To Educate, dar am vrut mai mult decat sa ofer eu niste informatii. Am vrut sa iti ofer acces gratuit si rapid la mentorii de la care invat si eu.
Asa ca am hotarat ca imi voi lua camera de filmat de fiecare data cand ma intalnesc cu unul din acesti mentori si voi pune intrebari cat mai relevante pentru aceasta comunitate a oamenilor carora le place sa se educe.
Asadar, astazi inauguram noua rubrica a blogului. :-)
Interviurile Love To Educate vor fi o metoda rapida si valoroasa sa te educi intr-o dimineata la micul dejun, la sedinta de luni alaturi de intreaga echipa sau la final de zi, cand parca ai vrea sa inveti ceva, dar esti prea obosit. Vei avea acces de oriunde la informatii de calitate pe care te rog sa le aplici in viata ta si sa nu uiti sa impartasesti rezultatele si cu noi. :-)
Practic, iti aduc mai aproape mentori de top la nivel international de la care vei afla cele mai pretioase secrete care pot sa te ajute si pe tine sa ajungi mai aproape de succes.
Suntem o comunitate frumoasa care a crescut mult si a venit momentul sa impartasim informatii cat mai valoroase care sa ne ajute sa crestem.
In primul episod, am aflat de la Jack Canfield, success coach-ul #1 al Americii si creatorul ,,Supa de pui pentru suflet" care sunt principiile succesului si cum pot fi aplicate acestea chiar si in Romania.
Urmareste intregul interviu aici:


Citeste mai mult