Cum construiesti un imperiu dupa 123 de refuzuri?

09.12.2015 | De Lorand Soares Szasz | Dezvoltare Personala si Profesionala


jackcanfield

Cat de des citesti povesti ale oamenilor de succes?

De cate ori te-ai intors la sarcinile tale zilnice convins ca succesul nu e pentru tine? Ca exista undeva in lume oameni care reusesc, dar ca societatea asta nu iti permite prea multe.

Asa cum exista oameni care castiga la loterie, stim ca mai sunt altii care au succes, insa foarte rar ne intrebam – daca as fi eu cel care ar avea succes?

 In 1993 doi speakeri motivationali din SUA incepeau sa primeasca tot mai multe intrebari despre povestile pe care le spuneau la cursurile lor – ,,gasesc povestea intr-o carte?”, ,,Vreau sa citesc povestea copiilor mei – o aveti undeva scrisa?”

Asa ca le-a incoltit in minte o idee – o colectie de povesti motivationale adunate de la oameni care sa inspire mai departe. Au adunat cele mai bune 101 de povesti despre viata de zi cu zi, au muncit din greu la manuscris si au plecat increzatori cu el la New York, pregatiti sa impresioneze marile edituri.

Dar usile editurilor cu care sperau ei sa semneze li s-au inchis in fata.

33 de edituri din New York le-au spus ca nimeni nu va dori sa citeasca o ,,colectie de povestioare dragute”, iar alte 90 edituri i-au refuzat la Asociatia Editurilor din America.

Succesul nu parea sa fie pentru ei.

Insa o editura a accept pana la urma sa incerce. Iar seria de carti ,,Supa de pui pentru suflet” a ajuns sa fie vanduta in peste 11 milioane de exemplare in intreaga lume.

Si nu numai atat, a crescut ca un business in adevaratul sens al cuvantului.

Brandul ,,Supa de pui pentru suflet” a ajuns sa produca de la mancare de caini la produse cosmetice sau alimente.

,,Supa de pui pentru suflet” putea sa moara inca din stadiul de proiect in 1993, insa Jack Canfield si Mark Victor Hansen au stiut sa lupte pentru un vis.

Acum, profitul obtinut din carti reprezinta numai 50% din profitul total al companiei. Asta pentru ca dintr-un vis in care au crezut numai doi oameni, au reusit sa construiasca un adevarat brand profitabil.

Aceasta poveste pe care ti-am spus-o poate sa fie numai inca un artciol despre succes, pe care sa il citesti, dupa care sa te intorci la sarcinile zilnic.

Dar eu sper sa nu fie cazul tau. Asa ca l-am invitat pe Jack Canfield, unul din cei doi speakeri care au fondat brandul ,,Supa de pui pentru suflet” in Romania. Va veni in luna martie 2016 in Cluj-Napoca, Bucuresti si Iasi.

Va vorbii despre ,,Principiile succesului” si cum poti sa ajungi din punctul in care esti acum, la viata pe care ti-ai dorit-o.

Afla mai multe aici: http://goo.gl/803BJ2

Succesul poate sa fie inca o poveste sau poate sa fie povestea ta. 🙂

 

Lorand (care isi doreste propria poveste de succes) Soares Szasz